ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА  НАРОДНОТО  СЪБРАНИЕ НА  РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ   КОПИЕ:БТА  И ВСИЧКИ  СРЕДСТВА  ЗА 

...
 ДО
ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА  НАРОДНОТО  СЪБРАНИЕ
НА  РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ
 
КОПИЕ:БТА  И ВСИЧКИ  СРЕДСТВА  ЗА 
Коментари Харесай

ПОЛИТИЧЕСКИ КЛУБ “ЕКОГЛАСНОСТ”

  ДО
ПРЕДСЕДАТЕЛЯ



НА  НАРОДНОТО  СЪБРАНИЕ



НА  РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ



 

КОПИЕ :БТА  И ВСИЧКИ  СРЕДСТВА



 ЗА  МАСОВА  ИНФОРМАЦИЯ



 

Д Е К Л А Р А Ц И Я



Относно :Ратифициране на Истанбулската спогодба



Насилието против децата и дамите под психическа,  физическа и полова форма придобива все по-големи размери. Това няма по какъв начин да не тормози и нас, представителите на първата и достоверна природозащитна организация в България. Това принуждение е освен форма на дискриминация, само че и брутално нарушение на човешките права. В тази връзка считаме, че нито една спогодба, в т.ч и Истамбулската спогодба, не може да спре похищението против децата и дамите. Наложителна е незабавната смяна на наказателното законодателство и ефективноното му използване с цел  гонене и  строги санкции на причинителите.



Под благовидния претекст за отбрана на децата и дамите от принуждение, Истамбулската спогодба в същина е праван, зад който се вършат опити за отказване на еволюционното развиване и биологичната същина на актуалния човек от женски и мъжки пол, както и  за замяна на общочовешките полезности и национални обичаи за семейство, брак и образование на децата. Тя е заволирано, противоестествено и унижаващо посягане над достолепието на децата и дамите и ще има непредсказуеми последствия за бъдещето на човешкия жанр.



За нас конвенцията няма да реши проблемите за насилието, само че ще създаде  нови по-сложни и по-тежки проблеми, които ще обслужват антихуманни ползи.



Имайки впредвид всичко това, политическа партия  Политически клуб “Екогласност ” е срещу утвърждението на Истамбулската спогодба.



 

18.01.2018 г.                     Национален изпълнителен съвет



                                           на политическа партия Полиитчески клуб “Екогласност ”


Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР